Autoschadehuis

Share/Bookmark

Over Autoschadehuis

Tot ruim een kwart eeuw geleden waren het voornamelijk autodealers die het schadeherstel verzorgden. Toename van de automobiliteit zorgde echter tegelijkertijd voor een toename van het aantal schadegevallen. Reparatie werd werk voor specialisten. We schrijven 1978. Uit Motorhuis ontstond de eerste vestiging van Autoschadehuis..

Aanvankelijk herstelden we alleen het zogenoemde eigen merk. Daaraan bleven we al die jaren trouw. Maar onze kennis en ervaring breidden we uit naar alle andere merken. Dat bracht met name in de laatste tien jaren de grote groei.

Kwaliteit in schadeherstel

Inmiddels is Autoschadehuis een keten van moderne en identiek georganiseerde autoschadeherstelbedrijven en hun servicepunten. Zij bevinden zich in een aaneengesloten gebied in het westen van Nederland. Kwaliteit in schadeherstel, van het zuidelijke deel van Noord-Holland tot en met het Westland. Met uitstekend geoutilleerde werkplaatsen en technisch specialisten die de beproefde, maar ook de allernieuwste technieken beheersen. Én met een efficiënte centrale administratieve organisatie die garant staat voor een vlotte afhandeling van elke reparatieopdracht.

   Maak online een afspraak!