Share/Bookmark

Schadeformulier invulservice

Op het moment dat er schade is ontstaan aan uw auto dient er te allen tijd een schadeformulier ingevuld te worden. Verstuur het ingevulde schadeformulier zo snel mogelijk naar uw verzekeraar of tussenpersoon ter melding van uw schade.

Goed invullen voorkomt problemen

Let op dat u het schadeformulier compleet en juist invult, een verkeerd ingevuld schadeformulier kan u een hoop ellende geven. Het kan zelfs zover komen dat u helemaal geen schade-uitkering krijgt terwijl u niet schuldig bent. Daarom is het juist invullen van het schadeformulier van essentieel belang. Vergeet sowieso nooit ook de achterzijde in te vullen en plaats altijd handtekening op voor- en achterzijde.

Handige tips

Onder FAQ kunt u handige tips terugvinden die u kunnen helpen bij het invullen van uw schadeformulier. autoschadehuis kan u ook altijd helpen bij het invullen van uw schadeformulier. Indien u gebruik wenst te maken van de schadeformulier invulservice kunt u zich melden bij één van de vestigingen van Autoschadehuis.

Als u niet (meer) in het bezit bent van een schadeformulier kan één van de vestigingen van Autoschadehuis u deze verstrekken, of hier downloaden.

 

  Maak online een afspraak!