SNEL EN VAKKUNDIG SCHADEHERSTEL

ONLINE SCHADE MELDEN

Online een schade melden? Dat kan! Autoschadehuis neemt zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt.

Vul het formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

SNEL EN GEMAKKELIJK

In slechts enkele stappen meldt u de schade bij ons. Wij vragen u in het formulier om enkele gegevens in te vullen. Deze zijn van belang voor het zo spoedig mogelijk afwikkelen uw verzoek.

Daarbij heeft u de mogelijkheid om foto’s van de schade bij te voegen en het een en ander toe te lichten in het bericht vak.


AANRIJDINGSFORMULIER

Volg de onderstaande tips voor het invullen van uw aanrijdingsformulier.

 1. Vul één schadeformulier in, doe dit direct na de schade samen met uw tegenpartij!
 2. Vul altijd beide kanten van het schadeformulier in: vul de voorkant samen met de tegenpartij in. Maak meteen een goede tekening van de situatie. U weet dan nog precies hoe het is gebeurd. De achterkant kunt u vervolgens rustig thuis invullen.
 3. Maak een kopie voor uw eigen administratie.
 4. Teken in het daarvoor bestemde vak waar en hoe de betrokken partijen elkaar voor het eerst hebben geraakt.
 5. Geef aan welke kant de voertuigen op reden, laat ook zien hoe en waar ze op de weg waren, kort voor de botsing. Geef ook altijd hun positie in verhouding tot de kant van de weg aan. Geef de afmetingen in juiste verhouding tot elkaar weer.
 6. Geef duidelijk aan waar de schade zit.
 7. Schrijf de naam en het adres van de getuigen op het formulier, zelfs als dit familie of passagiers zijn.
 8. Schrijf uw opmerkingen gerust in het daarvoor bestemde vakje, vul vooraf vraag 6, 7 en 8 in.
 9. Zorg ervoor dat de verzekeringsgegevens van de tegenpartij goed worden opgeschreven. Is de tegenpartij niet verzekerd? Geen paniek! Hiervoor is er het Waarborgfonds.
 10. Controleer of u én de tegenpartij het schadeformulier hebben ondertekend. Zet zorgvuldig de kruisjes bij vraag 12 (over hoe het verkeersongeval is gebeurd) en vergeet niet in te vullen hoeveel vakjes u heeft aangekruist (in kolom A en in kolom B). Kruis nooit iets aan dat ongeveer juist is. Daardoor kunt u problemen krijgen als het gaat over wie de schuld heeft.
 11. Bent u het niet eens met wat de tegenpartij op het formulier heeft ingevuld? Zet dan géén handtekening onder punt 15. Zet alleen uw handtekening als u bij punt 14 heeft gezegd dat u een andere mening heeft. Vergeet niet het kenteken in te vullen.

Naam(Vereist)
Schade foto 1
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Schade foto 2
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Schade foto 3
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Foto kentekenplaat
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.