PARKEERDEUKJE? MELD UW SCHADE ONLINE

Parkeerdeukjes onzichtbaar hersteld

Parkeerdeukjes

Autoschadehuis herstelt parkeerschade op verschillende manieren. Ons autoschadebedrijf is kundig in zowel uitdeuken zonder spuiten als spotrepair. We herstellen uw auto en brengen hem weer terug in zijn originele staat.

Schadeherstel

Parkeerdeukjes verwijderen

Parkeerdeukjes verwijderen die niet groter dan dan een € 2,- muntstuk doen we door middel van uitdeuken zonder spuiten. Met uitdeuken zonder spuiten kunnen we parkeerdeukjes verwijderen zonder lakbeschadiging. Deze techniek is vooral handig bij het herstellen van parkeerdeukjes en hagelschade.

Schadeherstel

Spotrepair

Wanneer de schade groter is dan een € 2,- muntstuk gaan we als autoschadebedrijf over op spotrepair. Deze techniek is geschikt voor kleine lakbeschadigingen. Na het schadeherstel is er niet meer te zien van uw lakschade. Wegens de lage kosten en tijdsinvestering is dit een veel gebruikte hersteltechniek. Helaas is deze techniek gebonden aan een maximum oppervlakte en kan niet iedere schade hersteld worden met deze techniek. Wilt u uw schade laten herstellen via deze techniek? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

Online afspraak

Online een schade melden. Autoschadehuis neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Deukjes

Parkeerdeukjes

Ons autoschadebedrijf is kundig in zowel uitdeuken zonder spuiten als spotrepair.

 

Ruiten

Ruitreparatie en vervanging

Ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie.

 

Herstel

Merk erkend schadeherstel

Autoschadehuis is een merk erken schadeherstelbedrijf voor verschillende merken.