BINNEN 14 DAGEN TIJD VOOR HERSTEL!

OOK BIJ GLASSCHADE…

Ruitschade

RUITREPARATIE EN VERVANGING

Autoschadehuis is gespecialiseerd in ruitreparatie en -vervanging. In 85% van de gevallen weet Autoschadehuis een sterretje in de voorruit te repareren nog voordat ruitvervanging noodzakelijk is.

Reparatie

AUTORUIT REPARATIE

Autoschadehuis is dé specialist in autoruit reparatie. Ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie. Dankzij ons deskundig personeel, optimale werkwijze en een door TNO getest optisch heldere reparatiehars kunnen wij u een levenslange garantie bieden op de sterreparatie. Naast reparaties in de werkplaats bieden wij u tevens een mobiele service, waardoor reparatie mogelijk is waar u maar wilt. Vraag hiervoor naar de speciale voorwaarden.

Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten. Als uw ruit vervangen moet worden dan betaalt u meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de bijkomende kosten. Bel ons dan ook gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vervanging

AUTORUIT VERVANGEN

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto-industrie. de gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. We bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is. Uw autoruit vervangen is daarmee bij Autoschadehuis in goede handen.

Afspraak maken

Online afspraak

Online een schade melden. Autoschadehuis neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Deukjes

Parkeerdeukjes

Ons autoschadebedrijf is kundig in zowel uitdeuken zonder spuiten als spotrepair.

 

Ruiten

Ruitreparatie en vervanging

Ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie.

 

Herstel

Merk erkend schadeherstel

Autoschadehuis is een merk erken schadeherstelbedrijf voor verschillende merken.